recensie paarden massage

Recensies 

Heb ik jouw paard gemasseerd of behandeld met het vernevelmasker? Laat dan een recensie achter! Zo kunnen ook nieuwe klanten alvast het een en ander ontdekken over mij en over een massage of vernevel behandeling. 

Klik hier om een review te schrijven.
Vul ook op Facebook een review in!

Lotte

"Julia heeft een fijne sportmassage aan mijn paard gegeven. Ze vertelde duidelijk wat ze aan het doen was, nam de tijd en had oog voor het paard. Je kon zien dat hij ervan genoot! 
Bedankt Julia."

Malinda

"Julia heeft met veel geduld en kunde mijn paard gemasseerd. Mijn paard vond het eerst maar raar allemaal. Maar na even kreeg hij door dat je ook lekker ervan kunt ontspannen. Ondanks dat hij wat happerig was, ging Julia rustig door. Lekker kunnen rijden daarna! Bijkomend voordeel in dit seizoen, paard was ook gelijk van zijn losse haren verlost!

Marcella

"Erg fijne massage voor je paard. Masseur neemt de tijd voor je paard en is theoretisch goed onderbouwt. Paard liet ook merken het erg fijn te vinden."

Loes

 "Julia komt goed afspraken na, is respectvol naar klant en paard toe.  Mijn paard heeft erg genoten van de massage!"

Myrna van Wijk

"Over het vernevelmasker: Julia is bij ons geweest voor een paard met hoestklachten. Elke keer aan het begin van de training moest hij erg (diep) hoesten. Julia is in 1,5 wk tijd 3x met de Flexineb geweest en het paard heeft inmiddels al een paar weken niet meer gehoest! We zijn hier uiteraard super blij mee." 

 "Julia is heel rustig en zeer professioneel, een echte aanrader!"